.gr

«Ο Φύσσας πήγε στον ανακριτή επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο»!

Δημοσιεύτηκε: 2020-07-14 21:54:04

The post «Ο Φύσσας πήγε στον ανακριτή επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο»! appeared first on olympiakoslive.gr.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αναφέρθηκε στα κίνητρα του Τάκη Φύσσα, από την κατάθεση του οποίου ξεκίνησε όλη η ευφάνταστη ιστορία περί χειραγωγημένου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου.
Ο πρώην πρόεδρος της Super League εξήγησε πως ο Τάκης Φύσσας, τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πήγε στο γραφείο του ανακριτή μόλις τέσσερις μέρες μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο (2-0), μόνο και μόνο για να μη χάσει τη δουλειά του κι ενώ νωρίτερα τον είχε καλέσει για εξηγήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος!
Αναλυτικά η αγόρευση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη:
«Θεωρώ ότι η πολυτελής ακροαματική διαδικασία ήρθε να επιβεβαιώσει πέραν πάσης αμφιβολίας όλα όσα έχουμε διατυπώσει με τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έχουμε καταθέσει και αποδεικνύουν πλήρως την αθωότητα μας, για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, στις 4/2/2015.
Όταν άρχισε η διαδικασία και οι εντολείς μου διαμαρτυρήθηκαν για την έκταση που έδωσαν τα ΜΜΕ στο πόρισμα της κυρίας ερευνήτριας, δεν σας κρύβω ότι θεώρησα ότι είμαστε ενώπιον ενός τελεσίδικου βουλεύματος. Μετά τα στοιχεία που εισφέρθηκαν, λυπάμαι που θα το πω, εκτιμούσα την κυρία ερευνήτρια, αλλά δεν έχω την ίδια άποψη. Τοποθετήθηκε σαν να ήταν απούσα. Πολύ δε περισσότερο οι εντολείς μου κατηγορούνται για στοιχηματισμό.
Η Sports Radar ανέφερε ότι δεν είχε το παραμικρό για ένα ματς που εμείς λέμε ότι χειραγωγήθηκε. Η εταιρία της ΟΥΕΦΑ που ασχολείται με αυτό λέει ότι δεν έχει καμία ένδειξη. Η κυρία ερευνήτρια αυτό δεν το σχολίασε. Εμείς ως εγκαλούμενοι, θα θέλαμε την εισήγηση της. Δεν το ήξερε, τώρα το ξέρει, θέλουμε να το αξιολογήσει και να πάρει θέση.
Είπε ότι κάποιοι μάρτυρες ανακάλεσαν. Εάν εννοεί τον κύριο Φύσσα, γιατί αυτός μας ενδιαφέρει, αυτός δεν ανακάλεσε. Εμμένει σε όσα είπε. Αλλά, στο ποινικό δικαστήριο, ο κύριος Φύσσας ήρθε και είπε ότι δεν έπαιξε ο Κιβρακίδης. Για παίκτες που συμπέρανε αυτός, όχι όσα του είπε ο προπονητής. Εάν υποθέσουμε ότι το τηλεφώνημα του κυρίου Πίντο ήταν πραγματικό. Οι παίκτες που ο Φύσσα είπε ότι δεν έπαιζαν, έπαιξαν!
Εδώ ο Φύσσας είπε ότι δεν έχει στοιχείο ότι χειραγωγήθηκε το ματς, ότι δεν έκατσε να χάσει ο Ατρόμητος, ότι το πάλεψε. Είπε την πραγματικότητα. Τι να πει; Ότι δεν έπαιξαν ο Κιβρακίδης και ο Ναπολεόνι που έπαιξαν; Έχω εντολή να μπω στην ουσία, για να μην υπάρχει η παραμικρή κηλίδα για τους εντολείς μου. Ας περιμένει η ερευνήτρια για την τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου, αφού στηρίχτηκε σε ένα βούλευμα.
Κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα: γιατί να σηκωθεί ο Φύσσας και να πει όσα είπε; Θα σας πω. Ο κύριος Φύσσας πήγε στον ανακριτή στις 23 Μαρτίου του 2015. Στις 19 Μαρτίου έχει παίξει στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο και έχει ηττηθεί 2-0 και έχασε κάθε ελπίδα για τίτλο.
Τη Δευτέρα τον φώναξε το αφεντικό του, ο κύριος Αλαφούζος τον φώναξε και του ζήτησε εξηγήσεις. Πήγε στον Αλαφούζο και του είπε ότι ο Ατρόμητος έπαιξε δυνατά με τον Παναθηναϊκό και έκατσε να χάσει από τον Ολυμπιακό. Και για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας, πήγε να καταθέσει στον ανακριτή. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και έβαλαν και τον στοιχηματισμό. Που παίχτηκε στοίχημα; Μεταξύ τους ο Σπανός με τον Αγγελόπουλο; Όπως όταν κάναμε παιδιά; Που είναι τα στοιχήματα;
Ο Ατρόμητος, ο Σπανός και ο Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στη δίνη ενός πολέμου των μεγάλων. Τότε ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Τώρα τη θέση του Παναθηναϊκού έχει πάρει ο ΠΑΟΚ. Κάθε φορά μεταξύ των μεγάλων κάποιος που έχει πόλεμο, θα βρει έναν από τους μικρούς. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια».
The post «Ο Φύσσας πήγε στον ανακριτή επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο»! appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس

The post «Ο Φύσσας πήγε στον ανακριτή επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο»! appeared first on olympiakoslive.gr.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα...