.gr

Ποιος θέλει να πετάξει έξω από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Κ. Καραπαπά;

Δημοσιεύτηκε: 2019-11-14 18:54:02

Ποιος θέλει να πετάξει έξω απ’ το Καραϊσκάκη τον Κώστα Καραπαπά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ; Ο Αντιπρόεδρος της Πειραϊκής ομάδας επιχειρείται να βάλει.. φίμωτρο, να μην μιλάει για όσα βλέπει να συμβαίνουν και κυρίως να μην καταγγέλει.
Η μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη θα γίνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Καραπαπάς ή θα τον έχουν πετάξει εκτός γηπέδου, θεωρώντας δυσφημιστικές τις τοποθετήσεις του;
Η εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης που έχει ασκηθεί σε βάρος του Κώστα Καραπαπά, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά το ματς Ξάνθης-Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης και του Βόλου, αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου.
Ο δικηγόρος του, Γιάννης Χατζησαββάογλου, προσκόμισε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, χαρτί από το νοσοκομείο Metropolitan, σύμφωνα με το οποίο ο γ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πάσχει από οξεία οσφυαλγία και πρέπει να βρίσκεται σε ανάπαυση για 7 ημέρες.Έτσι, το δικαστήριο έδωσε αναβολή μιας εβδομάδας.
Ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή των όσων έγιναν στην Ξάνθη σε βάρος του Ολυμπιακού, είχε δηλώσει ότι:
«Δεν είναι σημερινό το ζήτημα, όλο το χρόνο έχουμε αντιληφθεί όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να είναι κακός σε ένα παιχνίδι και βλέπετε πως κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε το ίδιο φαινόμενο. Σήμερα χάθηκε το VAR, όλως περιέργως δεν υπήρχε πουθενά. Υπήρχε μια φάση με τον Ελ Αραμπί και δεν είδαμε κανένα VAR να ασχολείται, σε άλλα παιχνίδια για να μετρήσει ένα δικό μας γκολ βλέπουνε πέντε και έξι φορές το VAR.
Η ουσία είναι μία. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε αληθινά και να μην υπάρχουν πια μισόλογα. Η αλήθεια πως ζούμε σε ένα ποδόσφαιρο που έχει ξεφτιλιστεί παντελώς, έχουν φέρει οι άνθρωποι της ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο κ. Γραμμένος, ο οποίος κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι υπάλληλός του, έχουν φέρει έναν άνθρωπο που λέγεται Περέιρα, μπορείτε να ρωτήσετε εμάς που έχουμε πορτογαλική παροικία, ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Περέιρα και τι έχει κάνει στην Πορτογαλία σαν διαιτητής και τι εξυπηρετούσε εκεί. Πρέπει και η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού και οι υπόλοιποι, η ΕΕΑ, να ασχοληθούν σοβαρά. Κυρίως με το φαινόμενο που όλη η Ελλάδα ξέρει και κανείς δεν μιλά για αυτό.
Ξέρετε εσείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Βόλου; Δεν ξέρετε; Γιατί όλη η Ελλάδα λέει και γράφει ότι έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Όλη η Ελλάδα λέει ότι αυτές οι δύο ομάδες έχουν εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν το λέτε με το όνομά του. Να βγουν να μας πουν, ποιος είναι αυτός που βάζει τα χρήματα στην Ξάνθη και ποιος στον Βόλο. Πόσο αγόρασαν τις μετοχές; Σε ποια εταιρία ανήκουν; Από εδώ και πέρα θα τα λέμε με το όνομά τους και ας κάνουν όσες διώξεις θέλουν, έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Βλέπετε πρώτα απ’ όλα ότι διώκονται μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γιατί; Γιατί λέμε την αλήθεια, λέμε κάθε Κυριακή αυτό που συμβαίνει. Και πρέπει να μας διώκουν. Κανείς άλλος δεν διώκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς και η διοίκηση της ΕΠΟ με τον κ. Γραμμένο και ο κ. Περέιρα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν υπό την ασπίδα της UEFA που πρέπει να καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ομοσπονδία η οποία είναι όνειδος και πρέπει η καινούρια Κυβέρνηση, να μη συνεχίσει αυτά που γίνονταν πριν για να δούμε τι θα κάνουμε.
Γιατί δεν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους; Αυτό που συζητάει όλη η Ελλάδα, γιατί δεν μπορεί να αγγίξει το ποδόσφαιρο. Πείτε μας σε ποιον ανήκει η Ξάνθη. Πείτε μας σε ποιον ανήκει ο Βόλος. Ανοίξτε το μετοχικό κεφάλαιο να δούμε, ποιος έχει αγοράσει αυτή την ομάδα. Πως έχει αλλάξει έτσι; Ο Βόλος;
Τι είναι, κανονική ομάδα; Που παίζει τη μια Κυριακή και την άλλη βγάζει επτά παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ; Φοβόμαστε να τα πούμε; Αυτή είναι η αλήθεια. Πείτε το στον κόσμο να το ακούσει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το έχουν ξεφτιλίσει κι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά… Εμείς κάθε Τετάρτη πηγαίνουμε σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, παίζουμε Champions League, η Μπάγερν είναι ο αντίπαλός μας και η Τότεναμ, αλλά δεν μπορούμε και να μην μιλάμε.
Σας τα λέω και θα τρέχουμε πάλι στα δικαστήρια, ας τρέχουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, να μας πει η ΕΕΑ και το Υπουργείο Αθλητισμού που ανήκουν αυτές είναι οι ομάδες. Που είναι όλοι αυτοί οι Εισαγγελείς; Εδώ γράφουν τα Μέσα της Θεσσαλονίκης, ότι ο Βόλος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Που είναι οι Εισαγγελείς; Εδώ περνάγαμε τυχαία στο Χίλτον κάποτε και έκαναν διώξεις, που είναι τώρα; Έφυγαν; Παραιτήθηκαν; Τώρα δεν υπάρχουν; Και θα ζούμε αυτό κάθε Κυριακή; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει μηνύσεις επειδή θεωρεί πως υπάρχει μεγάλη ζημιά, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Αλλά αρχίστε όλοι να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Εμείς δεν φοβόμαστε διώξεις. Είμαστε Ολυμπιακός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, εκπροσωπούμε τη μισή Ελλάδα. Δεν μας φοβίζει κανένας, θα τα λέμε με το όνομά τους. Ας ξεκινήσουν να μας πουν σε ποιον ανήκουν αυτές οι δύο ομάδες».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Καραπαπάς διώκεται την τρέχουσα περίοδο. Η πρώτη ήταν για δηλώσεις του μετά το ΑΕΛ – Ολυμπιακός για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague 1 όπου τιμωρήθηκε με πρόστιμο, αρχικά 18.000 ευρώ, που έπειτα από έφεση είχε μειωθεί σε 10.000 ευρώ.
Λόγω υποτροπής αν θέλουν να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τον Κώστα Καραπαπά, εκτός από πρόστιμο, μπορεί να του επιβάλουν απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον για τρεις μήνες. Θα πετύχουν τον στόχο τους;
The post Ποιος θέλει να πετάξει έξω από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Κ. Καραπαπά; appeared first on FWS.gr – Fueled With Sports.Πηγή

قالب وردپرس

Τελευταία Νέα

Περισσότερα...